Мдаммм, аз пък по трудния начин разбрах какво са мокри условия. Както си се литках с 80 по път дето не е за 80 и светна червено, натиснах спирачката и ще кажеш, че дадох от 5та 3та, така се хлъзна, че се и засили даже
От тогава съм много деликатен при дъжд. За зимата специално ходих на едно пусто място да си разигравам ситуации. Тогава пък разбрах, че само предни зимни е голяма греда, защото си като пергел, караш караш и задницата направи няколко оборота
А относно педала на газта - така е, доста е палав. Моя е супер мек и перце да кацне на него вече е на 6000 оборота. До ден днешен понякога тръгвам с баси оборотите, а втора ако не ми дръпне все едно имам книжка от вчера не става
Но пък за сметка на това съединителя ми е... мани мани... избиват ти вените по краката като го натиснеш (ако успееш
)

А относно педала на газта - така е, доста е палав. Моя е супер мек и перце да кацне на него вече е на 6000 оборота. До ден днешен понякога тръгвам с баси оборотите, а втора ако не ми дръпне все едно имам книжка от вчера не става

Comment